AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev eşyalarının satıldığını görmek

Kahve falında ev eşyalarının satıldığını görmek

Kahve falında ev eşyalarının satıldığını görmek afiyette ve keyifte olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında ev eşyalarının satıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında ev eşyası satın almak imkânların günden güne azalacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev eşyalarının satıldığını görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında eski eşya satın almak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni eşyalar satın almak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak eşyası satın almak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşyalarının satıldığını görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni eşya satın almak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cam eşya satın almak sevindirici olaylar yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir