AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşya satın almak

Kahve falında eski eşya satın almak

Kahve falında eski eşya satın almak rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşya satın almak gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında eski eşya satın almak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Kahve falında yeni eşya satın almak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz eşya satın almak çok büyük işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ev eşyası satın almak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşya satın almak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında ev eşyalarının satıldığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işarettir.

Kahve falında cam eşya satın almak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında eşyalarının satıldığını görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, tutulan yolun isabetli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir