AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye sarılmak ağlamak

Kahve falında anneye sarılmak ağlamak

Kahve falında anneye sarılmak ağlamak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında anneye sarılmak ağlamak gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vermelisiniz.

Kahve falında ölmüş anneye sarılıp ağlamak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, helal ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen anneye sarılarak ağlamak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle sarılıp ağlamak tutumlu bir yaşam süreceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında anneye sarılıp ağlamak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ve ağlamak adından konuşulur olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye sarılmak ağlamak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneye sarılıp ağlamak güç alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir