AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anneye sarılarak ağlamak

Kahve falında ölen anneye sarılarak ağlamak

Kahve falında ölen anneye sarılarak ağlamak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen anneye sarılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ağlamak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen anneye sarılıp ağlamak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesine sarılıp ağlamak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ve ağlamak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işarettir.

Kahve falında anneye sarılıp ağlamak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyle sarılıp ağlamak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye sarılmak ağlamak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işarettir.

Kahve falında ölen anneye sarılarak ağlamak yüküne ortak olacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir