AnaSayfa / Genel / Kahve falında esmer bir kadın görmek

Kahve falında esmer bir kadın görmek

Kahve falında esmer bir kadın görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında esmer bir kadın gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında esmer bir kadın görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında esmer kadın görmek onun kıymetini her daim bileceğine, yeni bir başlangıç yapmaya delalettir.

Kahve falında esmer birini görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini esmer görmek tövbelerinin kabul olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında esmer erkek çocuğu görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında esmer ekmek görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz birini esmer görmek güzel bir haber almaya, maddi sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü esmer görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir