AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarıyla küsmek

Kahve falında arkadaşlarıyla küsmek

Kahve falında arkadaşlarıyla küsmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, işinde terfi alacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarıyla küsmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında arkadaşına küsmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küsmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarıyla küsmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla küsmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşına küsmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında yakın arkadaşla küsmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşa küsmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en sevdiğin arkadaşınla küsmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir