AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski yelek görmek

Kahve falında eski yelek görmek

Kahve falında eski yelek görmek zor durumlarda kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski yelek gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında eski yelek görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Kahve falında bebek yeleği ördüğünü görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı yelek örmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, büyük bir yenilgi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu yelek görmek gelir elde edeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalettir.

Kahve falında örgü yelek örmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirmizi yelek görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek almak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün yelek örmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir