Kahve falında eski viran ev görmek

Kahve falında eski viran ev görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, giderlerin artış göstereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski viran ev gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında eski viran ev görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında viran ev görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski büyük eve taşınmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi evleniyor görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi evde görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evlenmesini görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top