AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi evde görmek

Kahve falında eski sevgiliyi evde görmek

Kahve falında eski sevgiliyi evde görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, azap çektiğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, itibar göreceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi evde gördüyseniz:

  • Yürüyüşlere çıkıp biraz da spor yapabilirseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde bulunmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi evlenirken görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye evlenme teklifi etmek işlerden hayır gelmeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek günahlarına tövbe edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi bizim evde görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi evde görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenmiş eski sevgiliyi görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir