Kahve falında sevdiğin birine kavuşmak

Kahve falında sevdiğin birine kavuşmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, borçlarının ödeneceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin birine kavuşmak gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kıza kavuşmak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kıza kavuşmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle kavuşmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiye kavuşmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiye kavuşmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği erkeğe kavuşmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği insana kavuşmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin adama kavuşmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top