AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski türk parası görmek

Kahve falında eski türk parası görmek

Kahve falında eski türk parası görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski türk parası gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Kahve falında eski türk parası görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski türkçe yazı görmek malının artmasını sağlayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolar ve türk parası görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında türk parası görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bozuk para görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret eder.

Kahve falında eski gümüş para görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski metal para görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında eski kağıt para almak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir