AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski metal para görmek

Kahve falında eski metal para görmek

Kahve falında eski metal para görmek umutlarının çoğalacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çekilen acıların unutulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında eski metal para gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında eski metal para görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk metal para görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında metal para yemek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında birinden metal para almak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metal para vermek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde metal para bulmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında metal para almak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı metal para görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir