AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski trene binmek

Kahve falında eski trene binmek

Kahve falında eski trene binmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski trene binmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Kahve falında eski trene binmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle trene binmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında giden trene binmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz trene binmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine inanılır.

Kahve falında hızlı trene binmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trene kaçak binmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hareket halindeki trene binmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında yanlış trene binmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir