AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski taş bina görmek

Kahve falında eski taş bina görmek

Kahve falında eski taş bina görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında eski taş bina gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Kahve falında eski taş bina görmek mali gücünü yitireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında taş bina görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında taş binalar görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taştan bina görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalettir.

Kahve falında tarihi taş bina görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski binaya girmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski oturduğun binayı görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bina görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir