AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş bina görmek

Kahve falında taş bina görmek

Kahve falında taş bina görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kolaylık elde edeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına tabir olunur.

Kahve falında taş bina gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında eski taş bina görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet eder.

Kahve falında taştan bina görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi taş bina görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Kahve falında taş binalar görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş bina görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binada bulunmak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bina inşa etmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir