AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski tarihi görmek

Kahve falında eski tarihi görmek

Kahve falında eski tarihi görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında eski tarihi gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında eski tarihi eser görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarihi eski ev görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına inanılır.

Kahve falında eski tarihi para görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski tarihi bina görmek adını işiyle duyuracağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski tarihi görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski tarihi ev görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi saray görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün tarihini duymak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir