AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yazismak

Kahve falında eski sevgiliyle yazismak

Kahve falında eski sevgiliyle yazismak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yazismak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yazismak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında alinda yazi görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mavi yazan kalem görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına alamet eder.

Kahve falında yazlık ev yapmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah yazlık ayakkabı görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yazlık ayakkabı almak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazili sinava girmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yazlık kıyafet görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir