AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar başlamak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek tövbelerinin kabul olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir