AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek

Kahve falında eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek

Kahve falında eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek dertlerinin dermanını bulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekrar tekrar gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar çıkmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, zararların üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar başlamak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olduğunu görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekrar tekrar görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar beraber olmak sermayesini riske etmeyeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar barıştığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir