AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini mutlu görmek

Kahve falında eski sevgilini mutlu görmek

Kahve falında eski sevgilini mutlu görmek kendine olan güvenini yitireceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilini mutlu gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Kahve falında eski sevgilini mutlu görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi mutlu görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi çok mutlu görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle çok mutlu olmak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir