AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu gördüyseniz:

  • Çevre ile daha fazla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi çok mutlu görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, arif kimselerden sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini mutlu görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi mutlu görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek bol bol moral depolanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle çok mutlu olmak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir