AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle karşılaştığını görmek

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaştığını görmek

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaştığını görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaştığını gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Kahve falında eski sevgiliyle karşılaştığını görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili karşısında ağlamak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, amacına ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evlenmesini görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş eski sevgiliyi görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye para vermek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle dondurma yemek sağlık içinde yaşanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle oturmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir