Kahve falında eski sevgiliyle evlenmek

Kahve falında eski sevgiliyle evlenmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle zorla evlenmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin evlendiğini görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini evlendiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili evlendiğini görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlendiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top