AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili evlendiğini görmek

Kahve falında eski sevgili evlendiğini görmek

Kahve falında eski sevgili evlendiğini görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya inanılır.

Kahve falında eski sevgili evlendiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini evlendiğini görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evlendiğini görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle evlenmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evlendiğimi görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili evlenmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlendiğini görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, başarısızlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir