AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin evlendiğini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin evlendiğini görmek

Kahve falında eski sevgilisinin evlendiğini görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle evlendiğimi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlendiğini görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini evlendiğini görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili evlendiğini görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin evlendiğini görmek faturalarını ödeyemez olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi evlendiğini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir