AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda bulunmak

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda bulunmak

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda bulunmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, terfi edeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda bulunmak mal edineceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda olmak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı ortamda bulunmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında içkili ortamda bulunmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalik ortamda bulunmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaş ortamı görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık ortamda yemek yemek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kalabalık bir ortamda görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir