AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle aldatmak

Kahve falında eski sevgiliyle aldatmak

Kahve falında eski sevgiliyle aldatmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aldatmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak iyi geçim halinde kalacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini eski sevgiliyle aldatmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aldatmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak çocuklarının fazla olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili aldatmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatmak sevdiği birini kırmaya, inancından ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini aldatmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir