AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi kavga etmek

Kahve falında eski sevgiliyi kavga etmek

Kahve falında eski sevgiliyi kavga etmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, daha pozitif biri olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga etmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili kavga etmek o işten ekmek yiyeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga etmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle kavga etmek elindekileri de yitireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir