AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgili için kavga etmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle kavga etmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga etmek kötü günlerin geride kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga ederken görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek deneyim kazanacağına, icat yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi kavga etmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir