Kahve falında eski sevgiliyi evlendiğini görmek

Kahve falında eski sevgiliyi evlendiğini görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi evlendiğini gördüyseniz:

  • Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var.Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir.

Kahve falında eski sevgilinizin evlendiğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili evlendiğini görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi evlendiğini görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle evlenmek duaların kabul olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlendiğini görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kazançta zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgili evlenmek gülüp eğleneceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top