AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi düğünde görmek

Kahve falında eski sevgiliyi düğünde görmek

Kahve falında eski sevgiliyi düğünde görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi düğünde gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Kahve falında eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin düğününü görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin düğününü görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi düğünde görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde eski sevgiliyi görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle düğüne gitmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşinin düğününü görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir