AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek

Kahve falında eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek

Kahve falında eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, müşterilerinin çoğalacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin düğün davetiyesini gördüyseniz:

  • Ziyaretinize gelen birisi yeni planlar üretmenize sebep olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının düğün davetiyesini görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün davetiyesi vermek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi düğün davetiyesini görmek kazancının artacağına,, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi düğün davetiyesini dağıtmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, olaylı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının düğün davetiyesini görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün davetiyesi bastırmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin düğün davetiyesini görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir