AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin düğününü görmek

Kahve falında eski sevgilisinin düğününü görmek

Kahve falında eski sevgilisinin düğününü görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ortak işlere gireceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinin düğününü gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi düğünde görmek işlerinin kapanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle düğüne gitmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde eski sevgiliyi görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin düğününü görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin düğününü görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin düğününü görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir