AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi balkonda görmek

Kahve falında eski sevgiliyi balkonda görmek

Kahve falında eski sevgiliyi balkonda görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, mesleğinde atılım yapacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi balkonda gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Kahve falında balkonda eski sevgiliyi görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi balkonda görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski balkon görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, işlerin kapanacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle balkonda oturmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini balkonda görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi balkonda görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında balkonda sevgili görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yatarken görmek büyük takdir toplanacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir