Kahve falında sevgiliyi balkonda görmek

Kahve falında sevgiliyi balkonda görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi balkonda gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi balkonda görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında balkonda sevgili görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini balkonda görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinin günden güne bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi balkonda görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda eski sevgiliyi görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle balkonda oturmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında balkondan düşerken görmek yeni hobiler edinileceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında balkonda bayrak görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, terfi alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir