AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye hediye vermek

Kahve falında eski sevgiliye hediye vermek

Kahve falında eski sevgiliye hediye vermek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, masa başı bir işe girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye hediye vermek gördüyseniz:

  • Sizin için özel konuları veya başkalarına ait bilgileri bir yakınınızla paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında eski sevgiliden hediye aldığını görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye hediye vermek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hediye almak ilim irfan öğreneceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinden hediye almak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye hediye almak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşten hediye almak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski eşinden hediye almak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir