AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını görmek

Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, zorlukların yaşanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını görmek nahoş sözler işiteceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden hediye aldığını görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye hediye vermek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok kolay bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye hediye almak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kurtuluşu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinden hediye almak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden hediye almak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin aldattığını görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatırken görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir