AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinden hediye almak

Kahve falında eski eşinden hediye almak

Kahve falında eski eşinden hediye almak insanları kandıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, iyi geçineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulur.

Kahve falında eski eşinden hediye almak gördüyseniz:

  • Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Kahve falında eski eşinden hediye almak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinden altın hediye almak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında eşinden hediye almak iyi şartlarda yaşayacağına, kişinin şansının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden hediye aldığını görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşinden kaçmak yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında eski eşinden para almak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına işarettir.

Kahve falında eski eşinden hamile kalmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eşinden boşanmaya karar vermek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir