AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili için ağlamak

Kahve falında eski sevgili için ağlamak

Kahve falında eski sevgili için ağlamak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili için ağlamak gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında eski sevgilisi için ağladığını görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgili karşısında ağlamak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, adının fesada karışacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili için ağlamak donanımlı kılacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilin için ağlamak büyük başarılara imza atılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili ağladığını görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinizin ağladığını görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir