AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evine gitmek

Kahve falında eski evine gitmek

Kahve falında eski evine gitmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, can sıkıntısının geçeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski evine gitmek gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki aniden sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında eski sevdiğinin evine gitmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir arkadaşının evine gitmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşin evine gitmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski evine gitmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili evine gitmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin evine gitmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşın evine gitmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski komşunun evine gitmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir