AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin ağladığını görmek

Kahve falında eski sevgilisinin ağladığını görmek

Kahve falında eski sevgilisinin ağladığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, kötüyse düzeleceğine, ekmeksiz kalacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, istediği projeleri yapamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinin ağladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkilenebilir onların sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz.Bu durum yeteri kadar iyi bir değerlendirme yapamazsanız size zarar verebilir.

Kahve falında eski sevgili karşısında ağlamak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye ağlamak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle ağlamak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili ağladığını görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp ağlamak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, fikirlerinin çatışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisi için ağladığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir