AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgilisini görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, en yukarılara çıkacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar sevgili olmak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye ulaşmaya çalışmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından öldürülmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin öldüğünü duymak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi eski sevgilisiyle görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir