AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık mavi görmek

Kahve falında açık mavi görmek

Kahve falında açık mavi görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, alacaklarını tahsil edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık mavi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında açık mavi elbise giymek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında açık mavi elbise görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında açık mavi araba görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında üstü açık mavi araba görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hak yemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık mavi pantolon görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında açık mavi gömlek görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında açık mavi görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık mavi renk görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir