AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi kilolu görmek

Kahve falında eski sevgiliyi kilolu görmek

Kahve falında eski sevgiliyi kilolu görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kilolu gördüyseniz:

  • Hemen istediğiniz neticeyi alamazsanız, yaklaşımınızı duruma göre düzeltmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi kilolu görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kilolu görmek masrafların altında kalacağına, gelirinden yana memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi kilo almış görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yatmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun eski sevgiliyi görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin delirdiğini görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir