AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak

Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak

Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak ondan kazanç elde edeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, dinde tartışmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından aldatılmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisi tarafından aldatılmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevgili tarafından aldatılmayı görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından aldatıldığını görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilin tarafından aldatıldığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliniz tarafından aldatılmak kazancının da eksilmeyeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir