AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek çok iyi işler yapılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, zor bir döneme gireceğine, bekarsa evleneceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden geldiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden koştuğunu görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin peşinden gitmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin peşinden geldiğini görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın peşinden geldiğini görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında peşinden yılan geldiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında peşinden gelmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında koyunun peşinden geldiğini görmek herkesin takdirini toplayacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir