AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin eşyasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin eşyasını görmek

Kahve falında eski sevgilinin eşyasını görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rızkının da genişleyeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin eşyasını gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında eski sevgilinin eşyasını görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşyaları karıştırmak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşyayı satmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları toplamak manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşyalarını bulmak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden eski eşya atmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ev eşyaları görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir