AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşyalarını bulmak

Kahve falında eski eşyalarını bulmak

Kahve falında eski eşyalarını bulmak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sağlığının yerinde olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşyalarını bulmak gördüyseniz:

  • Seyahatlere çıkabilir ya da şehir içinde uzun olduğu söylenebilecek mesafelere ziyaretlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında eski eşyalarını bulmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında eski eşya bulmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaybedilen eşyayı bulmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ziynet eşyası bulmak kendisini Allah yoluna adayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında kaybedilen bir eşyayı bulmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Kahve falında kayıp bir eşya bulmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işaret eder.

Kahve falında kayıp bir eşyayı bulmak rütbe edineceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşyalarını bulmak sevdikleri ile bir arada olacağına, tatsız durumların yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir