AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok ağlayıp üzülmek

Kahve falında çok ağlayıp üzülmek

Kahve falında çok ağlayıp üzülmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok ağlayıp üzülmek gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Kahve falında çok ağlayıp üzülmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında ağlayıp üzülmek hayatının da düzene gireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaya üzülmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında korkmak üzülmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında kızmak üzülmek imkânlarının çoğalacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehvetle üzüldüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birisine üzülmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına üzülmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir