AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili tarafından dövülmek

Kahve falında eski sevgili tarafından dövülmek

Kahve falında eski sevgili tarafından dövülmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili tarafından öldürülmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisi tarafından aldatılmak planlarının bozulacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından vurulmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili tarafından kovalanmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, zorluklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından kaçırılmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili tarafından aldatılmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir